BME Lean LOGISZTIKA

A blog szerkesztői logisztikai rendszertervező mérnökök, akik a klasszikus logisztikai folyamatfejlesztési eljárásokat ötvözik a lean menedzsment filozófia elveivel és módszereivel!

Facebook fanbox

Lean LOGISZTIKA már a Raktáram.hu-n is!

2010.03.10. 13:31 Bakos Andris

A minap jelent meg a Raktáram.hu-n egy viszonylag hosszú lélegzetű interjú a csapattal, a teljes cikk ezen a linken olvasható!
 

"A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem 4 végzős hallgatója, Antal Norbert, Bakos András, Sztrapkovics Balázs és Takács András Tamás 2009-ben azzal a céllal alapította meg a Lean Logisztika Rendszertervező és Folyamatfejlesztő csoportot, hogy a magyarországi vállalatok számára hatékony költségcsökkentést biztosítsanak a logisztikai rendszerük racionalizálásával. Első kiemelkedő eredményüket a Coca-Cola HBC Magyarország Kft.-nél érték el, mellyel 2009-ben sikerült elnyerniük a Gábor Dénes Tudományos Diákköri Ösztöndíjat."

 

Szólj hozzá!

Címkék: fejlesztés kkv vállalat raktár logisztika lean

A bejegyzés trackback címe:

https://leanlogisztika.blog.hu/api/trackback/id/tr421828397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.




süti beállítások módosítása