BME Lean LOGISZTIKA

A blog szerkesztői logisztikai rendszertervező mérnökök, akik a klasszikus logisztikai folyamatfejlesztési eljárásokat ötvözik a lean menedzsment filozófia elveivel és módszereivel!

Facebook fanbox

Bemutatkozunk: Lean Logisztika Rendszertervező és Folyamatfejlesztő Csoport

2010.01.25. 21:29 Bakos Andris

A Lean LOGISZTIKA Rendszertervező és Folyamatfejlesztő Csoport alapítói a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Közlekedésmérnöki Karának Közlekedésüzemi tanszékén végzős logisztikai mérnök hallgatói.

A szakértő csoport célközönsége azon hazai és multinacionális vállalatok, akik szeretnék a lean szemléletet átemelni saját logisztikai rendszerükbe.
A kutató-fejlesztő csoport segítségével cége szert tehet a folyamatos fejlesztés képességére, folyamatait a valós vevői igényeknek megfelelően tervezzük.

Olyan rugalmas, minőségvezérelt rendszert alakítunk ki, amely az ellátási lánc minden egyes területén a valódi értékteremtésre koncentrál. Mindezt egyre kevesebb ráfordítással valósítjuk meg, ezen túlmenően az általunk elvégzett fejlesztések nem igényelnek nagyobb volumenű beruházást!

Ami a legfontosabb: K+F tevékenységünket a Kutatási és Technológiai Innovációs Alapról szóló 2003. évi XC. törvény alapján meghatározott innovációs járulékából finanszírozhatja!
Az adókötelezettség mértéke csökkenthető a Közhasznú szervezetekről szóló 1997. évi CLVI. törvényben meghatározott társaságoktól (pl.: egyetemektől) megrendelt kutatási-fejlesztési tevékenység közvetlen költségeivel, vagyis ügyfeleink költséghatékony megoldással vehetik igénybe egy professzionális fejlesztőcsoport szaktudását!

1 komment

Címkék: innováció logisztika lean rendszerfejlesztés

A bejegyzés trackback címe:

https://leanlogisztika.blog.hu/api/trackback/id/tr891702076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Antal Norbert 2010.01.28. 18:47:19

"A kezdet az egésznek a fele."
Arisztotelész




süti beállítások módosítása