BME Lean LOGISZTIKA

A blog szerkesztői logisztikai rendszertervező mérnökök, akik a klasszikus logisztikai folyamatfejlesztési eljárásokat ötvözik a lean menedzsment filozófia elveivel és módszereivel!

Facebook fanbox

BME Lean LOGISZTIKA tippsorozat #1

2010.09.27. 08:00 Antal Norbert

Folyamatosan érdeklődő blogolvasóink, és minket a blog által egyéb online színtereken is követők számára összeállítottunk egy 17 részből álló, rendszeresen megjelenő tippsorozatot, amivel minden héten hétfőn jelentkezünk!

A rohanó hétköznapokhoz alkalmazkodva rövid, néhány soros tippeket közlünk ezek alkalmával, melyek gyakorlati alkalmazásával nem csak átláthatóbbá, de hatékonyabbá is válnak a tippeket alkalmazók raktári folyamatai!

A tippsorozattal nem titkolt célunk az, hogy a minket követők apróbb fejlesztéseket végezhessenek el a saját raktározási rendszerükben, hiszen egy gördülékenyen működő, modern logisztikai rendszerrel közvetlenül hatékonyságnövelés és költségcsökkentés érhető el!

#1 tipp:
Az állványrendszert, illetve a tárolandó árukat lássuk el jól látható, következetes standard jelöléssel!
Rendkívül fontos a későbbi problémák elkerülése végett, hogy a jelölések minden dolgozó számára egyértelműek legyenek!

 

Szólj hozzá!

Címkék: bme lean logisztika tippsorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://leanlogisztika.blog.hu/api/trackback/id/tr472319072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.




süti beállítások módosítása