BME Lean LOGISZTIKA

A blog szerkesztői logisztikai rendszertervező mérnökök, akik a klasszikus logisztikai folyamatfejlesztési eljárásokat ötvözik a lean menedzsment filozófia elveivel és módszereivel!

Facebook fanbox

Lean szolgáltatások a gyakorlatban – minikonferencia

2010.02.10. 13:05 Bakos Andris

2010. február 10-én jelent meg a www.raktaram.hu honlapon a felhívás az MLBKT minikonferenciájára, ami akövetkező címet viseli: Lean szolgáltatások a gyakorlatban.

Az MLBKT Oktatói Tagozata és a Lean Tagozat közös rendezvénye invitálja az érdeklődőket A lean szolgáltatások a gyakorlatban címmel 2010. február 25-én 16 – 18 óra között.

Házigazda:
Budapesti Corvinus Egyetem
Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék

Helyszín:
BCE Főépületének 2001-es tanácsterme
Budapest 1093 Fővám tér 8.

Program

Megnyitó

Jenei István (egyetemi tanársegéd, BCE Vállalatgazdaságtan Intézet, Logisztika és ellátási lánc Menedzsment Tanszék): Lean szolgáltatások – A kórházi folyamatok lean szemléletű fejlesztésének tapasztalatai- Egy empirikus kutatás eredményei

Antal Norbert – Bakos András – Sztrapkovics Balázs – Takács András Tamás: (hallgatók, Budapesti Műszaki Egyetem): Lean Kultúra fejlesztése a Coca-Cola HBC Magyarország Kft.-nél; egyetemi konzulens: dr. Bóna Krisztián (BME)Az előadást felvezeti: Nagy Zoltán (országos logisztikai és szerviz vezető, Coca-Cola HBC Magyarország)
Hozzászólások

A minikonferencián való részvétel ingyenes, de kérjük, hogy részvételi szándékát e-mailben jelezze Horváth Editnek: edit.horvath@logisztika.hu e-mail címre, vagy az alábbi űrlapon. 

További információ: http://mlbkt.hu

Szólj hozzá!

Címkék: konferencia logisztika lean

A bejegyzés trackback címe:

https://leanlogisztika.blog.hu/api/trackback/id/tr921745373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.




süti beállítások módosítása